Briose cu nutella

de laura_n in Prajituri, 2 Oct 2012 | 2361 vizualizari

 

Rapid, delicios si mai ales...stinge pofta :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 170 gr zahar
  • 50 gr nuca cocos
  • 2 oua
  • 1 praf copt
  • 2 cani cu lapte
  • o cana ulei / unt topit
  • nutella pt decor si gust intens
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nutella:

Intr-un castron, cernem faina, adaugam praful de copt si zaharul si amestecam.


Adaugam cele doua oua,le incorporam bine, bine, apoi adaugam laptele si apoi uleiul. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia si adaugam nuca de cocos.


Pregatim forme de briose, turnam compozitia in ele si coacem la cuptor cam 30 min.


Dupa ce s-au copt, le scoatem din forme, lasam putin "sa respire" si apoi le ornam cu nutella care se va topi usor.


Sunt bestiale!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

laura_n 1

03.10.2012, 13:19

va multumesc

Sim0na 1

03.10.2012, 15:15

Mmmm... sper ca mai ai si ptr mine..

laura_n 1

03.10.2012, 15:40

Simo...pentru tine, cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt