Briose cu nutella

de laura_n in Prajituri, 2 Oct 2012 | 4161 vizualizari

 

Rapid, delicios si mai ales...stinge pofta :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 170 gr zahar
  • 50 gr nuca cocos
  • 2 oua
  • 1 praf copt
  • 2 cani cu lapte
  • o cana ulei / unt topit
  • nutella pt decor si gust intens
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nutella:

Intr-un castron, cernem faina, adaugam praful de copt si zaharul si amestecam.

Adaugam cele doua oua,le incorporam bine, bine, apoi adaugam laptele si apoi uleiul. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia si adaugam nuca de cocos.

Pregatim forme de briose, turnam compozitia in ele si coacem la cuptor cam 30 min.

Dupa ce s-au copt, le scoatem din forme, lasam putin "sa respire" si apoi le ornam cu nutella care se va topi usor.

Sunt bestiale!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

laura_n 1

03.10.2012, 13:19

va multumesc

Sim0na 1

03.10.2012, 15:15

Mmmm... sper ca mai ai si ptr mine..

laura_n 1

03.10.2012, 15:40

Simo...pentru tine, cu mare drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide si ciocolata