Briose cu ovaz si branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2015 | 1055 vizualizari

 

Pentru un mic dejun delicios...si mai dietetic....cat de cat! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 130 gr. faina de ovaz
  • 1 lingura ulei masline
  • 3 oua medii
  • 50 gr. cascaval razuit
  • 30 gr.parmezan
  • 50 gr. iaurt grecesc
  • 50 gr. smantana
  • 50 gr branza cremoasa
  • 1/4 plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ovaz si branzeturi:

Din aceasta cantitate ies sase briose delicioase.


Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul, apoi pe rand branzeturile, iaurtul, smantana, iar la sfarsit faina si praful de copt.


Se pune compozitia in forme, se pune cascaval razuit deasupra si se coc pana trec testul scobitorii, in jur de 20 sau 25 de minute.


Probati-le.....sunt tare gustoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ovaz si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:56

Rocs

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:56

Moku

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:57

Mihaela...esti mereu o dragalasa la retetele mele...multumesc scumpo! Comentariile tale imi merg direct la suflet! Ti-am mai spus ca esti minunata?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu salam