Briose cu ovaz si branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2015 | 846 vizualizari

 

Pentru un mic dejun delicios...si mai dietetic....cat de cat! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 130 gr. faina de ovaz
  • 1 lingura ulei masline
  • 3 oua medii
  • 50 gr. cascaval razuit
  • 30 gr.parmezan
  • 50 gr. iaurt grecesc
  • 50 gr. smantana
  • 50 gr branza cremoasa
  • 1/4 plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ovaz si branzeturi:

Din aceasta cantitate ies sase briose delicioase.


Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul, apoi pe rand branzeturile, iaurtul, smantana, iar la sfarsit faina si praful de copt.


Se pune compozitia in forme, se pune cascaval razuit deasupra si se coc pana trec testul scobitorii, in jur de 20 sau 25 de minute.


Probati-le.....sunt tare gustoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ovaz si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:56

Rocs

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:56

Moku

RuxyRux 1

09.10.2015, 21:57

Mihaela...esti mereu o dragalasa la retetele mele...multumesc scumpo! Comentariile tale imi merg direct la suflet! Ti-am mai spus ca esti minunata?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti