Briose cu piersica

de - Andreea - in Prajituri, 27 Iun 2013 | 3161 vizualizari

 

Bune,pufoase,aromate !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 1 plic drojdie pentru cuptor
  • 2 piersici
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu piersica:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Separat galbenusurile se amesteca bine cu zaharul.

Se amesteca galbenusurile impreuna cu albusurile batute spuma.

Amestecam drojdia cu faina si o adaugam la compozitia de oua .

Piersicile le taiem felii si le dam prin faina.

Se pune compozitia  intr-o forma de briose si in fiecare forma punem peste compozitie cite o felie de piersica.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 170 grade pentru circa 20 minute.

Cind sunt gata,se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu piersica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

27.06.2013, 14:08

Cris2711 1

27.06.2013, 14:57

m-am cam dat si eu la briose,nu ma prea omoram dupa ele

Emacristina 1

27.06.2013, 21:39

ce frumusele sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata si spuma de capsuni