Briose cu piersici si afine

de Adi in Mancare copii, 28 Iul 2019 | 4931 vizualizari

 

Foarte gustoase, aromate si racoroase aceste briose cu piersici si afine, usor umede la interior si usor acrisoare!
”Meniu copii”

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 100 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilinat( 24 gr)
  • 3 piersici mari si dulci
  • 30 ml ulei
  • 150 gr branza de vaci, proaspata
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 350 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 gr afine
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu piersici si afine:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul, apoi se adauga branza de vaci.

Piersicile se trec prin blender cu putin iaurt pana se obtine un smoothie.

In restul de iaurt se stinge bicarbonatul si se adauga peste compozitia de oua cu branza.

Apoi se adauga smoothie-ul de piersici, esenta, uleiul si se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt.

Aluatul pentru briose cu piersici si afine se lasa la odihnit 15 minute, timp in care se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se portioneaza aluatul de briose in forme, umpland cam 3/4 din capacitatea acestora.

Se aseaza formele de briose intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute, la 180 de grade.

Se servesc pudrate cu zahar cu aroma de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu piersici si afine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara