Briose cu portocale si bomboane de ciocolata

de -Licurici- in Dulciuri, 21 Feb 2017 | 172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 100 g zahar tos
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 100 g unt
  • 4 linguri lapte
  • 150 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 portocala
  • 12 buc bomboane de ciocolata
  • zahar pudra pentru ornat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si bomboane de ciocolata:


Ouale se mixeaza cu un praf de sare. Cand s-au facut spuma, se adauga zaharul tos si pudra, putin carte putin.


Untul se topeste si se lasa la racit. Untul topit si laptele se adauga in compozitia de oua, apoi, putin cate putin, se pune faina amestecata cu praful de copt si coaja de la portocala.


La final, se taie portocala cubulete si se adauga in compozitie.


Se pune hartie pentru briose in forma, se adauga cate o lingura din compozitie, o bomboana de ciocolata, apoi restul de compozitie.


Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30 min. Cand sunt gata, se presara zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

22.02.2017, 06:06

-Licurici- 1

22.02.2017, 08:02

dantes 1

23.02.2017, 10:19

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si fructe de padure