Briose cu portocale si bomboane de ciocolata

de -Licurici- in Dulciuri, 21 Feb 2017 | 289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 100 g zahar tos
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 100 g unt
  • 4 linguri lapte
  • 150 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 portocala
  • 12 buc bomboane de ciocolata
  • zahar pudra pentru ornat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si bomboane de ciocolata:


Ouale se mixeaza cu un praf de sare. Cand s-au facut spuma, se adauga zaharul tos si pudra, putin carte putin.


Untul se topeste si se lasa la racit. Untul topit si laptele se adauga in compozitia de oua, apoi, putin cate putin, se pune faina amestecata cu praful de copt si coaja de la portocala.


La final, se taie portocala cubulete si se adauga in compozitie.


Se pune hartie pentru briose in forma, se adauga cate o lingura din compozitie, o bomboana de ciocolata, apoi restul de compozitie.


Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30 min. Cand sunt gata, se presara zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

22.02.2017, 06:06

-Licurici- 1

22.02.2017, 08:02

dantes 1

23.02.2017, 10:19

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri foietaj