Briose cu portocale si merisoare

de Deny22 in Dulciuri, 10 Noi 2015 | 781 vizualizari

 

Este o reteta care iese garantat, indiferent cu ce arome alegeti sa le combinati.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 sferturi cana zahar
  • jumatate cana ulei
  • 3 sferturi cana lapte rece
  • 1 cana si jumatate faina
  • 1 plic praf copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja portocala rasa
  • merisoare, stafide sau nuci
  • esenta vanilie
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale si merisoare:

Se amesteca cu mixerul ouale si zaharul pana cand isi dubleaza volumul.


Se adauga treptat celelalte ingrediente, rand pe rand, amestecandu-se in continuare cu mixerul.


Se pune toarna in tava speciala de copt si se lasa la copt aprox 30 minute.


Eu am ales sa le decorez pe acestea (insa le puteti lasa si simple ) asa ca am topit ciocolata si am presarat cocos, bombonele si fulgi de migdale.

 

TIPS-URI

1

Cana de masurat va fi unica folosita pentru masurarea tuturor ingredientelor.

2

Numarul portiilor poate fi marit sau micsorat in functie de cana folosita.

3

Se poate folosi si cocos in compozitie, schimband aroma de portocala cu cea de cafea sau coniac, dupa preferinte

4

Usa cuptorului nu trebuie deschisa sub nicio forma (altfel briosele se vor lasa si nu mai cresc). Poate fi verificat daca sunt coapte abia spre sfarsit cand deja au crapat putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

11.11.2015, 13:19

Aletta 1

11.12.2015, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gamboti cu prune