Briose cu pudding

de laylalala in Prajituri, 5 Mai 2011 | 2474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • 50 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 100 gr crema de ciocolata cu alune
  • 20 gr cacao pudra
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • pudding de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu pudding:

Incinge cuptorul la 180°C


Bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte, esenta de rom si crema de ciocolata. Amesteca restul ingredientelor apoi inglobeaza-le in compozitia precedenta. Toarna aluatul in forme de briose din silicon sau intr-o tava de briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet.


Taie o parte din mijlocul fiecarei briose. Umple briosele cu pudding.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu pudding" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

LUK 1

05.05.2011, 23:17

perfecte

MIUTA 1

06.05.2011, 00:38

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune