Briose cu sirop de portocale

de sabiradu in Prajituri, 4 Feb 2012 | 3592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 lg zahar
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 lmare de mac
  • 3 linguri suc de portocale
  • 1 lg coaja rasa de portocala
  • 6-7 linguri faina
  • 100 g unt

Sirop

  • cca 300 ml suc de portocale,proaspat stors
  • 4 linguri zahar

Decor

  • 2 pahare de iaurt cu fructe ,
  • piersici - in cazul meu
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sirop de portocale:

Punem ouale intr-un castron,le mixam pana isi tripleaza volumul .Adaugam zaharul treptat si apoi untul topit



Punem si macul in compozitie apoi sucul de portocale si faina amestecata cu praful de copt .



Punem aluatul in hartie de briose la copt cca 15 minute .Intre timp facem siropul de portocale



Fierbem sucul impreuna cu zaharul si dupa ce se ingroasa putin dam de o parte si il lasam la recit .In hartia pentru briose punem 3/4 aluat .Dupa ce s-au copt punem cu lingura sirop peste ele si le insiropam bine



Mixam frisca bine bine si apoi adaugam iaurtul ,cu aceasta grozava crema ornam briosele .Sunt delicioase ,delicioase si insiropate.



 

TIPS-URI

1

Sunt la fel de bune si fara crema de iaurt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sirop de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

sabiradu 1

11.03.2012, 18:51

Va multumesc din suflet tutuoror .

Bya Ralu 1

11.08.2012, 19:24

minunate briosele

Raluxaa 1

21.03.2015, 21:09

minunate...mersi pentru reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere si glazurate cu ciocolata