Briose cu sirop de portocale

de sabiradu in Prajituri, 4 Feb 2012 | 5574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 lg zahar
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 lmare de mac
  • 3 linguri suc de portocale
  • 1 lg coaja rasa de portocala
  • 6-7 linguri faina
  • 100 g unt

Sirop

  • cca 300 ml suc de portocale,proaspat stors
  • 4 linguri zahar

Decor

  • 2 pahare de iaurt cu fructe ,
  • piersici - in cazul meu
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sirop de portocale:

Punem ouale intr-un castron,le mixam pana isi tripleaza volumul .Adaugam zaharul treptat si apoi untul topit



Punem si macul in compozitie apoi sucul de portocale si faina amestecata cu praful de copt .



Punem aluatul in hartie de briose la copt cca 15 minute .Intre timp facem siropul de portocale



Fierbem sucul impreuna cu zaharul si dupa ce se ingroasa putin dam de o parte si il lasam la recit .In hartia pentru briose punem 3/4 aluat .Dupa ce s-au copt punem cu lingura sirop peste ele si le insiropam bine



Mixam frisca bine bine si apoi adaugam iaurtul ,cu aceasta grozava crema ornam briosele .Sunt delicioase ,delicioase si insiropate.



TIPS-URI

1

Sunt la fel de bune si fara crema de iaurt 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sirop de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

sabiradu 1

11.03.2012, 18:51

Va multumesc din suflet tutuoror .

Bya Ralu 1

11.08.2012, 19:24

minunate briosele

Raluxaa 1

21.03.2015, 21:09

minunate...mersi pentru reteta

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de capsuni