Briose cu smantana dulce si merisoare

de RuxyRux in Prajituri, 27 Feb 2011 | 3229 vizualizari

 

Daca v-ati plictisit de clasicele briose...incercati aceasta reteta delicioasa cu merisoare..merge perfect cu o cana de cafea cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 75 ml ulei
  • o cana zahar( 200 mg)
  • o cana plina de faina( marime =cana de lapte clasica 250 gr)
  • 2 lingurite praf copt
  • 8 linguri pline de smantana
  • vanilie
  • 100 gr merisoare( eu am gasit la plafar)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu smantana dulce si merisoare:

Amestecam ouale cu uleiul la mixer.

Smantana o amestecam cu zaharul si cu vanilia.

O adaugam la mixer, apoi faina si praful de copt.

Mixam 6-7 minute.

Punem formele de briose pe o tava, le umplem 3/4 si apoi adaugam merisoarele.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 25 de minute, le scoatem le lasam putin la racit si le pudram cu zahar...yamyyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu smantana dulce si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

20.05.2011, 17:50

bun

marianascarlat 1

16.05.2013, 13:20

RuxyRux 1

16.05.2013, 14:02

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de capsuni