Briose cu smantana dulce si merisoare

de RuxyRux in Prajituri, 27 Feb 2011 | 3449 vizualizari

 

Daca v-ati plictisit de clasicele briose...incercati aceasta reteta delicioasa cu merisoare..merge perfect cu o cana de cafea cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 75 ml ulei
  • o cana zahar( 200 mg)
  • o cana plina de faina( marime =cana de lapte clasica 250 gr)
  • 2 lingurite praf copt
  • 8 linguri pline de smantana
  • vanilie
  • 100 gr merisoare( eu am gasit la plafar)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu smantana dulce si merisoare:

Amestecam ouale cu uleiul la mixer.

Smantana o amestecam cu zaharul si cu vanilia.

O adaugam la mixer, apoi faina si praful de copt.

Mixam 6-7 minute.

Punem formele de briose pe o tava, le umplem 3/4 si apoi adaugam merisoarele.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 25 de minute, le scoatem le lasam putin la racit si le pudram cu zahar...yamyyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu smantana dulce si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

20.05.2011, 17:50

bun

marianascarlat 1

16.05.2013, 13:20

RuxyRux 1

16.05.2013, 14:02

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata