Briose cu visine

de AnyCostescu in Dulciuri, 24 Iul 2013 | 1005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 iaurt cu capsuni
  • 1 lingura margarina pt gatit
  • 2 pahare faina cu agent de crestere
  • jumatate de lingura praf de cop
  • 150 g visine fara samburi
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

pentru 18 briose :


Ouale se pun intr-un vas si se bat cu zaharul pana se albesc.


Se adauga iaurtul si margarina (care a fost tinuta inainte la temperatura camerei).


Se poate folosi orice fel e iaurt.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza.


Rezulta un aluat mai gros ca cel de la clatite dar pufos.


Se pregateste o tava pt briose, se pun hartii speciale sau se unge tava cu ulei.


Punem aluatul in forme cu o lingura..Umpleti cam 3/4 din fiecare forma.


Se pun visine deasupra si se dau la cuptorul incins aproximativ 25 minute.


Se pot servi simple sau motate cu frisca si decorate cu bomboane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

24.07.2013, 19:57

ce frumos arata

Rocsi 1

24.07.2013, 20:27

Cea din poza principala a mea este

AnyCostescu 1

24.07.2013, 23:09

Dragelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata