Briose cu visine

de Julie in Prajituri, 14 Iul 2010 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • esenta vanilie
  • 100 ml iaurt cu gust de visine
  • un praf de copt
  • 200 g faina
  • visine fara samburi

Pentru decor:

  • zahar farin vanilat
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

Batem ouale cu zaharul.

Adaugam esenta, iaurtul si untul topit.

La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt.

Umplem formele de briose cu ajutorul unui pos.

In mijlocul fiecarei briose asezam cate o visina.


Incingem cuptorul inainte si coacem briosele 25-30 min.

Le scoatem din forme cand se racesc.

Le pudram cu zahar farin vanilat si le decoram cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

alice_frumi 1

24.07.2010, 18:09


Ce bine arata..

Julie 1

25.07.2010, 11:01

Merci,Alice!

deyutzky 1

05.04.2011, 23:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise