Briose cu visine si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iul 2009 | 6278 vizualizari

 

Pufoase si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • visine,dupa preferinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si ciocolata:

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.


Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.


Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.


Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Se "impopotoneaza" :)) cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Oana 1

23.12.2009, 17:18

Miha, mi-am luat tava de briose din Viena si acum am bagat o tura la cuptor cu visine si ciocolata, iamiiiii!

Oana 1

23.12.2009, 18:10

Wow, ce bune sunt!! Pai maine cred ca fac alta tura, o sa le pape astia mici pe toate pana la Craciun

Miha 1

23.12.2009, 21:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Inimi cusute