Briose cu visine si dulceata de trandafiri

de Merisor in Prajituri, 28 Apr 2015 | 6805 vizualizari

COMENTARII (49)

Gherca Daniela 1

28.04.2015, 17:23

wow ce briose bune!

Ksenya 1

28.04.2015, 18:30

Se simte parfumul de trandafiri pana aci,la Bacau!

Merisor 1

28.04.2015, 19:19

Ksenya, pana acolo a ajuns?

Merisor 1

28.04.2015, 19:19

Daniela

Catalina L 1

28.04.2015, 19:47

Foarte reusite

Rocsi 1

28.04.2015, 20:05

Cat de frumoase!

Merisor 1

28.04.2015, 20:11

Merci, Rocs!

Rita Ilies 1

28.04.2015, 20:29

Meri, primesc și eu o brioșică-floricică din asta frumoasă?

Merisor 1

28.04.2015, 20:36

Rita, chiar un buchet

Constelatialeu 1

28.04.2015, 21:55

Ce trandafiroase ai facut....

geoline 1

28.04.2015, 23:50

RuxyRux 1

29.04.2015, 07:58

Minunat arata!

Merisor 1

29.04.2015, 08:36

Multumesc, Rux drag!

Merisor 1

29.04.2015, 08:37

Multumesc tuturor!

anca_rm 1

29.04.2015, 08:43

ce frumoase sunt

Merisor 1

29.04.2015, 08:48

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:06

MINUNATE!

Merisor 1

29.04.2015, 11:31

mirela0911 1

29.04.2015, 12:02

Ce frumoase-s!

Merisor 1

29.04.2015, 12:37

Multzu, Mirela!

Panacris 1

29.04.2015, 21:22

Doar unșpeee. Normal că au fost puține, la cât de fain arată De gust nu pot să spun, doar să-mi închipui

Ligia Bxl 1

02.05.2015, 11:13

ce frumoase

Ancutsa 1

17.07.2016, 16:41

Ce frumoase au iesit!

UrsanMihaela 1

17.02.2018, 11:53

ador dulceata de trandafiri, deci si briosele tale imi plac

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafiri, varianta cu apa plata