Briose cu zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 2963 vizualizari

 

Pt. ca mi-a placut tare mult cum ii ieseau Ionelei briosele (eu am avut o prima tentativa nereusita) am hotarat sa incerc una din retetele ei, cea cu iaurt dar fara cacao. De data asta au iesit bine. Multumesc Ionela.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1-1/2 pahar de zahar
  • 1 pahar de iaurt
  • 1 pahar de ulei
  • 2 pahare de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga iaurtul, se mixeaza, uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se pune cate o lingura buna de compozitie in formele de briose, se aseaza frumos zmeura, dupa care se mai pune cate o lingura din compozitie, sa ramana cam un sfert din forma liber. Deasupra se mai adauga zmeura si se da la cuptor pt 180 de grade in jur de 35-40 minute (se face testul cu scobitoarea).

TIPS-URI

1

Ca si masura se foloseste acelasi pahar de iaurt pt toate ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu scorţişoară şi glazură de ciocolată