Briose cu zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 1608 vizualizari

 

Pt. ca mi-a placut tare mult cum ii ieseau Ionelei briosele (eu am avut o prima tentativa nereusita) am hotarat sa incerc una din retetele ei, cea cu iaurt dar fara cacao. De data asta au iesit bine. Multumesc Ionela.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1-1/2 pahar de zahar
  • 1 pahar de iaurt
  • 1 pahar de ulei
  • 2 pahare de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga iaurtul, se mixeaza, uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt.


Se pune cate o lingura buna de compozitie in formele de briose, se aseaza frumos zmeura, dupa care se mai pune cate o lingura din compozitie, sa ramana cam un sfert din forma liber. Deasupra se mai adauga zmeura si se da la cuptor pt 180 de grade in jur de 35-40 minute (se face testul cu scobitoarea).

 

TIPS-URI

1

Ca si masura se foloseste acelasi pahar de iaurt pt toate ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

14.07.2011, 07:47

Kamy mersi tare mult

mirela0911 1

14.07.2011, 07:47

Ionela

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 12:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.