Briose de cacao cu gem de piersici

de karla in Prajituri, 3 Mar 2013 | 1618 vizualizari

 

Briosele sunt desertul ideal , se face foarte rapid are dificultate redusa si un gust impecabil
Sper ca o sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 cani faina
  • 1/2 cana cacao
  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 12 lingurite de gem de piersici
  • pt decor am folosit creioane colorate
  • hartii speciale pt briose(optional)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu gem de piersici:

Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca briosele vor iesi tari. Se pregateste tava cu hartii speciale pt briose. Se toarna 2/3 din in forme, apoi se pune o lingurita de gem de piersici, apoi mai puneti aluat pana umpleti forma 3/4. Se da tava la cuptor preincalzit 15-20 minute. Cand se racesc se orneaza si sunt gata de servit .


POFTA BUNA!!!!!!!!!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

laptele folosit in timpul prepararii trebuie sa fie rece

2

nu umpleti formele de briose pana sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

04.03.2013, 08:53

karla 1

04.03.2013, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!