Briose de capsuni

de danakarin in Prajituri, 19 Mai 2013 | 4034 vizualizari

 

O reteta rapida, care o scoti din cutie la nevoie. Merge si cu alte fructe!

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 200 g de faina
  • 250 g capsune
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de capsuni:

Spalam capsunele le curatam si le taiem marunt. Amestecam intr-un bol faina, fulgii de ovaz si praful de copt, iar in alt bol frecam zaharul spuma cu untul, adaugam galbenusele, batem separat albusul spuma, si in final unim aceste componente, avand grija sa nu se zdrobeasca prea tare spuma. Adaugam fructele maruntite. Pregatim fromele ungandu-le cu unt si faina, sau punem in fiecare adancitura cate o forma de hartie. Coacem la foc potrivit cam 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute