Briose de capsuni

de danakarin in Prajituri, 19 Mai 2013 | 2430 vizualizari

 

O reteta rapida, care o scoti din cutie la nevoie. Merge si cu alte fructe!

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 200 g de faina
  • 250 g capsune
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de capsuni:

Spalam capsunele le curatam si le taiem marunt. Amestecam intr-un bol faina, fulgii de ovaz si praful de copt, iar in alt bol frecam zaharul spuma cu untul, adaugam galbenusele, batem separat albusul spuma, si in final unim aceste componente, avand grija sa nu se zdrobeasca prea tare spuma. Adaugam fructele maruntite. Pregatim fromele ungandu-le cu unt si faina, sau punem in fiecare adancitura cate o forma de hartie. Coacem la foc potrivit cam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

danakarin 1

19.05.2013, 19:45

Multzumesc dragilor si dragelor!

Miha 1

19.05.2013, 22:24

adry88 1

20.05.2013, 09:33

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post