Briose de Halloween

de luminita20_2006 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de făină,
  • 3 linguri cacao
  • 100 de grame de nucă de cocos
  • 4 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • coaja de lamaie
  • 100 de grame de zahăr
  • 3 linguri miere
  • 50 ml de lapte

Decor:

  • pasta de zahar
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de Halloween:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat.



Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos.



Se adauga toate acestea peste albusuri se pune mierea si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune cacao.



Se toarna in formele de briose unse cu ulei, o lingura plina cu aluat alb apoi una cu cacao. Se da la cuptor 25 min.



Cand s-au racit se decoreaza cu frisca (alba si cu cacao, din care am facut niste painjeni )sau pasta de zahar si bobote de cioco.(fantome)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Criss 1

01.11.2010, 05:19

Foarte haioase.

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:24

Vai ce haiosele...de le vedea al meu pici

Adinacarla 1

23.11.2010, 21:10

Am ajuns tarziu pe aici...dar sunt foarte faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si ness