Briose de Halloween

de luminita20_2006 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 5702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de făină,
  • 3 linguri cacao
  • 100 de grame de nucă de cocos
  • 4 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • coaja de lamaie
  • 100 de grame de zahăr
  • 3 linguri miere
  • 50 ml de lapte

Decor:

  • pasta de zahar
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de Halloween:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat.

Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos.

Se adauga toate acestea peste albusuri se pune mierea si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune cacao.

Se toarna in formele de briose unse cu ulei, o lingura plina cu aluat alb apoi una cu cacao. Se da la cuptor 25 min.

Cand s-au racit se decoreaza cu frisca (alba si cu cacao, din care am facut niste painjeni )sau pasta de zahar si bobote de cioco.(fantome)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Criss 1

01.11.2010, 05:19

Foarte haioase.

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:24

Vai ce haiosele...de le vedea al meu pici

Adinacarla 1

23.11.2010, 21:10

Am ajuns tarziu pe aici...dar sunt foarte faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose colorate