Briose de Halloween

de luminita20_2006 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 3379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de făină,
  • 3 linguri cacao
  • 100 de grame de nucă de cocos
  • 4 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • coaja de lamaie
  • 100 de grame de zahăr
  • 3 linguri miere
  • 50 ml de lapte

Decor:

  • pasta de zahar
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de Halloween:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat.



Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos.



Se adauga toate acestea peste albusuri se pune mierea si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune cacao.



Se toarna in formele de briose unse cu ulei, o lingura plina cu aluat alb apoi una cu cacao. Se da la cuptor 25 min.



Cand s-au racit se decoreaza cu frisca (alba si cu cacao, din care am facut niste painjeni )sau pasta de zahar si bobote de cioco.(fantome)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Criss 1

01.11.2010, 05:19

Foarte haioase.

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:24

Vai ce haiosele...de le vedea al meu pici

Adinacarla 1

23.11.2010, 21:10

Am ajuns tarziu pe aici...dar sunt foarte faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE