Briose de legume

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 1473 vizualizari

 

Aceste briose de legume cu crema de branza, piept de pui si sos de iaurt cu usturoi sunt un pranz rapid si usor!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr legume congelate
  • 1 ou
  • 1 lingura de branza
  • 2 felii de piept de pui
  • 4 linguri de iaurt
  • 1 fir usturoi verde
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de legume:

Se pun legumele la fiert cam 15 minute, se pun in strecuratoare la scurs, apoi se amesteca cu un ou, sare si piper. Se pun in forme de briose pe hartie de copt si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu crema de branza facuta astfel: branza se amesteca cu sare, boia si marar.


Pieptul de pui se taie fasii si se pune pe tigaia grill.


Sosul de iaurt: iaurtul se amesteca cu usturoiul verde tocat si se sareaza dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

04.04.2013, 15:55

bun

Dea_Dea 1

04.04.2013, 16:01

Multumesc dragilor

Rocsi 1

04.04.2013, 20:26

Bunatate sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen