Briose de post cu must, in si ciocolata neagra

de Valclaudia in Mancaruri de post, 25 Oct 2014 | 5193 vizualizari

 

N-am cuvinte sa va descriu textura lor.... Poate gasiti voi, dupa ce le preparati! Sunt cele mai bune briose gustate de mine vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare faina
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 pahar seminte de in
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 2 lingurite otet de mere
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar apa minerala
  • 1 pahar must de struguri
  • 100 gr ciocolata amaruie (de post)
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu must, in si ciocolata neagra:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea, praful de cacao si semintele de in.

Apoi adaugam ingredientele lichide: uleiul, apa minerala, mustul si otetul de mere.

Mixam totul foarte bine, cca 10 minute.

Preincalzim cuptorul la 175 grade,

Asezam in tava formele de silicon, apoi hartiutele de briose.

Umplem fiecare forma (cam 3/4 din capacitate), presaram ciocolata taiata bucatele si dam tava la copt pana se umfla briosele si trec testul scobitorii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu must, in si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

25.10.2014, 16:01

Ce combinatie!

Rocsi 1

26.10.2014, 10:51

Vreau si eu!

mihaelar63 1

29.10.2014, 17:46

Ce reteta faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L