Fursecuri pufoase cu scortisoara

de Retete cu Margareta Cismasiu in Prajituri, 17 Mai 2015 | 908 vizualizari

 

Minunate aceste fursecuri moi, pufoase, aromate. Sunt delicioase langa o cafea sau o cana cu lapte cald, dar merg si asa, ca desert datorita glazurii de ciocolata cu care sunt acoperite.

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 800gr faina,
  • 300gr zahar,
  • 3 ling ulei,
  • un varf bicarbonat,
  • un pic de scortisoara,
  • 300ml lapte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pufoase cu scortisoara:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat.

Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine. Dupa ce s-a framantat bine aluatul, se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cu forma sau cu un pahar rondele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Fursecurile vor creste frumos si vor fi pufoase.Dupa ce s-au racit,se face o glazura din 100g ciocolata menaj si 50ml lapte, cu care se glazureaza fursecurile.

Se pot servi si simple.

 

TIPS-URI

1

Se pot pastra mai multe zile in cutie de tabla inchisa.Daca raman afara,se intaresc putin desupra,dar mijlocul ramane la fel de pufos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pufoase cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

dantes

dantes 1

18.05.2015, 12:30

Delicioase!

MOKUSKA

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:17

Rocsi

Rocsi 1

18.05.2015, 18:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!