Fursecuri cu ciocolata de post

de Rocsi in Prajituri, 21 Apr 2012 | 2612 vizualizari

 

Este o reteta de pe blogul Laurei Sava..Se consuma foarte repede ,ca sunt delicioase!I-am pregatit inainte sa se termine postul Pastelui si ne-au incantat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 250 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 60 gr nuci
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 300 gr faina
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 42
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata de post:

Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul,cu o paleta,cat sa se topeasca putin cristalele de zahar.
Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie.
Incorporam faina si bicarbonatul.
Nucile le maruntim si le punem in bol.
Ciocolata o taiem cubulete mici si o amestecam bine in compozitia de mai sus.
Compozitia obtinuta o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru circa 20 de minute.


Tapetam o tava cu hartie de copt.
Rupem bucatele de aluat,formam bilute si le punem in tava,cu putina distanta intre ele.Le bagam in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Le coacem intre 10-15 minute,nu mai mult ca se rumenesc prea tare si devin prea crocante.
Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.


Ii pastram intr-o cutie.


Sursa de inspiratie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

22.04.2012, 19:52

mmm ce bine arata

adry88 1

23.04.2012, 11:15

unul iau si eu k imi place cum ti-au iesit

Rocsi 1

23.04.2012, 20:53

Mamaie,Eduard!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata