Fursecuri cu ciocolata de post

de Rocsi in Prajituri, 21 Apr 2012 | 4283 vizualizari

 

Este o reteta de pe blogul Laurei Sava..Se consuma foarte repede ,ca sunt delicioase!I-am pregatit inainte sa se termine postul Pastelui si ne-au incantat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 250 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 60 gr nuci
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 300 gr faina
  • 1 esenta vanilie
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 42
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata de post:

Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul,cu o paleta,cat sa se topeasca putin cristalele de zahar.
Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie.
Incorporam faina si bicarbonatul.
Nucile le maruntim si le punem in bol.
Ciocolata o taiem cubulete mici si o amestecam bine in compozitia de mai sus.
Compozitia obtinuta o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru circa 20 de minute.

Tapetam o tava cu hartie de copt.
Rupem bucatele de aluat,formam bilute si le punem in tava,cu putina distanta intre ele.Le bagam in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Le coacem intre 10-15 minute,nu mai mult ca se rumenesc prea tare si devin prea crocante.
Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.

Ii pastram intr-o cutie.

Sursa de inspiratie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

22.04.2012, 19:52

mmm ce bine arata

adry88 1

23.04.2012, 11:15

unul iau si eu k imi place cum ti-au iesit

Rocsi 1

23.04.2012, 20:53

Mamaie,Eduard!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide şi ciocolată