Briose din albusuri

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 1064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri de dulceata de visine
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare,am adaugat zaharul si am mixat bine,


adaugam uleiul ca la maioneza,


adaugam laptele,coaja de lamaie si la final faina amestecata cu praful de copt amestecam cu o lingura


Am asezat hartiutele in tava de briose,am adaugat cu o lingura compozitie(am oprit 2-3 linguri)


am asezat cate o bucata de ciocolata,deasupra am adaugat compozitia oprita amestecata cu dulceata si am dat la cuptor cca 30 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

10.07.2012, 09:07

butoiaurora76 1

12.07.2012, 00:13

Apetisante foc! Mai ca-ti vine sa le mananci. Si simplu de facut!

Lau 1

12.07.2012, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de menta si ciocolata