Reteta de preparare a papanasilor ....este destul de usor de preparat si cu adevarat taranesti....
Reteta de preparare a papanasilor
se amesteca zaharul cu branza de vaci ,peste care se adauga ouale batute. .
adaugam esenta si praful de copt ,iar la final se adauga faina cat sa iasa un aluat usor de modelat.
din aluat formam bile pe care le turtim si le dam prin faina si le prajim in ulei incins.
se servesc calde cu dulceata.
pofta buna la papanasi taranesti!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro