Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan

de Valclaudia in Dulciuri, 12 Iul 2015 | 3234 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 3 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cu varf de cacao

Crema de branza:

  • 750 g branza degresata
  • 1 iaurt degresat
  • 4 galbenusuri
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 5 linguri indulcitor Clio

Decor:

  • 1 cescuta strugurei rosii
  • putina coaja de portocala confiata
  • seminte de chia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan:

Preincalzim cuptorul al 175 grade.

Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu praful de sare si indulcitorul.

Ungem forma cu inel detasabil cu putin ulei, apoi o tapetam cu tarate de ocaz.

Peste albusurile batute adaugam praful de copt, praful de cacao si pe rand cele 4 linguri tarate de ovaz.

Turnam amestecul obtinut in tava tapetata, apoi o dam la cuptor pentru 10-15 minute, timp in care ne vom ocupa de prepararea cremei de branza.

Mixam la viteza mare cele 4 galbenusuri cu indulcitorul.

Adaugam branza si iaurtul, esenta de vanilie.

Scoatem tava din cuptor, adaugam crema de branza, presaram apoi peste crema seminte de chia, coaja de portocala confiata si strugurei rosii, apoi dam din nou tava la cuptor pentru 40 minute, nu inainte de a reduce temperatura la 160 grade.

Se lasa la racit in cuptor cu usa cuptorului usor intredeschisa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort CADOU