Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan

de Valclaudia in Dulciuri, 12 Iul 2015 | 700 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 3 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cu varf de cacao

Crema de branza:

  • 750 g branza degresata
  • 1 iaurt degresat
  • 4 galbenusuri
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 5 linguri indulcitor Clio

Decor:

  • 1 cescuta strugurei rosii
  • putina coaja de portocala confiata
  • seminte de chia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan:

Preincalzim cuptorul al 175 grade.


Separam albusurile de galbenusuri.


Albusurile le batem spuma cu praful de sare si indulcitorul.


Ungem forma cu inel detasabil cu putin ulei, apoi o tapetam cu tarate de ocaz.


Peste albusurile batute adaugam praful de copt, praful de cacao si pe rand cele 4 linguri tarate de ovaz.


Turnam amestecul obtinut in tava tapetata, apoi o dam la cuptor pentru 10-15 minute, timp in care ne vom ocupa de prepararea cremei de branza.


Mixam la viteza mare cele 4 galbenusuri cu indulcitorul.


Adaugam branza si iaurtul, esenta de vanilie.


Scoatem tava din cuptor, adaugam crema de branza, presaram apoi peste crema seminte de chia, coaja de portocala confiata si strugurei rosii, apoi dam din nou tava la cuptor pentru 40 minute, nu inainte de a reduce temperatura la 160 grade.


Se lasa la racit in cuptor cu usa cuptorului usor intredeschisa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

12.07.2015, 23:19

mihaelar63 1

13.07.2015, 07:52

Ce de bunatati ai preparat !!!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort Deliciu Dukan