Briose din albusuri cu dulceata de visine

de MIUTA in Dulciuri, 29 Iun 2011 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pahar albusuri(5 bucati)
  • un pahar zahar
  • un pahar cu varf faina
  • 1/2 praf de copt
  • coaja si sucul de lamaie
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte rece
  • un praf de sare
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu dulceata de visine:

Am batut albusurile spuma,am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit.Am adaugat uleiul in fir subtire apoi laptele.Am adaugat coaja de lamaie si praful de copt stins in suc de lamaie.Am pus un praf de sare si am adaugat faina amestecand usor cu o lingura de lemn.

Formele de briose le-am uns cu ulei.Am pus compozitie cu o lingura in forma de briose si am pus in fiecare cate o visina din dulceata.Am dat la cuptor cca 30 minute.Din restul compozitiei am facut un chec mic in care am pus pe mijloc dulceata de capsuni.

A iesit ceva delicios dar data viitoare o sa pun in forme hartie de copt deoarece dulceata se lasa pe fundul tavii si a trebuit sa frec la tavi de mi-au sarit capacele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu dulceata si nuci