Briose din albusuri cu lamaie

de Sim0na in Prajituri, 18 Mar 2012 | 1605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf sare
  • coaja de la o lamaie si o mandarina
  • sucul de la o lamaie micuta si o mandarina
  • esenta de vanilie
  • perle ciocolata
  • nuca de cocos albastra ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu lamaie:


Albusurile le-am batut spuma impreuna cu un praf de sare. Am adaugat zaharul pudra, coaja si sucul de lamaie si mandarina, uleiul si esenta de vanilie, mixand bine compozitia. La urma am pus faina cernuta si amestecata cu plicul de praf de copt, si am amestecat cu o spatula de jos in sus. La urma am adaugat si ciocolata.


Am pregatit formele de briose, ungandu-le cu ulei si tapetandu-le cu hartiute speciale (pe care eu le ung si pe acestea), apoi cu o lingura am adaugat din compozitie in forme. Am dat la cuptor, la 180 grade, ptr 20 minute (sau pana sunt gata).


Cand au fost gata, le-am servit alaturi de o ceasca cu ceai de fructe de padure!


Un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

19.03.2012, 19:05

mirela0911 1

19.03.2012, 23:16

Ce frumoase sunt!

Sim0na 1

21.03.2012, 07:47

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Chec cu unt si lamaie