Briose din carne tocata

de - TABITA - in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2013 | 5771 vizualizari

 

Ne-au placut mult aceste "briose". Reteta de la Cimpoies Elvira >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita cimbru sau oregano uscat
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g pasta de tomate
  • 100 g pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • 4 oua
  • ulei pentru tapetat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din carne tocata:

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza.


Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se calesc cateva minute.


Se da tigaia la o parte si se lasa sa se raceasca.


Se incinge cuptorul la 170° C (foc mediu).


Formele de briose se tapeteaza cu ulei.


Ouale se pun intr-un bol si se bat. Peste ele se adauga pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustar, piper, sare si legumele calite. Se amesteca totul bine, cu mana, pana se obtine o compozitie omogena.


Compozitia se distribuie uniform in formele de copt, apoi se decoreaza cu restul de pasta de tomate si putin cimbru proaspat.


Se dau la cuptor pentru 30--40 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

12.06.2013, 20:47

Foarte bune si gutoase

- TABITA - 1

12.06.2013, 20:53

Da, Mirela, sunt foarte bune!

- TABITA - 1

12.06.2013, 20:53

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose dospite cu stir rosu si fulgi de mei