Briose din carne tocata

de violeta30 in Mancare copii, 9 Ian 2015 | 2866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 200 gr carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 2 felii paine inmuiate in lapte sau apa minerala
  • condimente pentru carne tocata
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 2 cepe calite in unt/ulei
  • masline
  • ciuperci mici conservate, intregi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din carne tocata:

Se caleste ceapa in unt sau in ulei. Se lasa la racit. Se pune carnea tocata in robot pana se face pasta, se adauga feliile de paine care au fost inmuiate in apa minerala sau lapte, dar nu se scurge de lichid, ci se pun asa cum sunt. Se adauga si oul, condimentele, bicarbonatul si ceapa calita rece. Se adauga si o lingurita de delikat. Se amesteca bine la robot. Se pregatesc formele de briose, se umple jumatate de forma si se adauga cate o ciuperca in mijloc si se completeaza apoi cu carne, dupa care se orneaza cu felii de masline. Se introduc la cuptor pana se rumenesc frumos.


Se servesc ca aperitiv sau in diverse combinatii

 

TIPS-URI

1

in loc de ciuperci se pot pune legume, masline, cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.01.2015, 00:53

dantes 1

10.01.2015, 11:12

Bune!

monik80 1

17.03.2015, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si fructe de padure