Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 1711 vizualizari

 

O bunatate! Simplu, rapid, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 1 lingurita unt
  • 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval:

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.


Se scurg cand sunt gata, se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.


In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.


Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.


Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.

 

TIPS-URI

1

La alegere puteti adauga, somon afumat, cubulete de sunca, bacon feliute, verdeata, masline etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

12.12.2016, 19:13

Daniela, multumesc!

mirela0911 1

14.12.2016, 12:18

Tare apetisante sunt t!

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pireu de cartofi cremos si delicios