Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 1008 vizualizari

 

O bunatate! Simplu, rapid, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 1 lingurita unt
  • 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval:

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.


Se scurg cand sunt gata, se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.


In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.


Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.


Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.

 

TIPS-URI

1

La alegere puteti adauga, somon afumat, cubulete de sunca, bacon feliute, verdeata, masline etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

12.12.2016, 19:13

Daniela, multumesc!

mirela0911 1

14.12.2016, 12:18

Tare apetisante sunt t!

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi