Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2013 | 3226 vizualizari

 

Pentru astazi va propun ceva simplu, dar foarte gustos. Se prepara rapid si toata familia este fericita :).

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa
  • malai
  • 50 g unt
  • 1 carnat afumat
  • branza framantata de oaie
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si-nghite sau mamaliga in straturi:

Taiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta.


Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul.


Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem un strat de mamaliga apoi adaugam un strat de branza framantata. Urmeaza un strat subtire de mamaliga si apoi rondelele de carnat. Mai punem un rand de branza si acoperim cu ultimul strat de mamaliga. Cu dosul unei liguri sau al unui polonic facem trei adancituri unde

spargem usor cate un ou. Presaram inca un strat de branza apoi dam vasul la cuptor, la foc potrivit pana cand albusul este intarit.


Se serveste calda, cu multa pofta :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite sau mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Alina26 1

18.06.2013, 17:15

foarte buna!!!ce imi place!!!!ce pofta mi-ai facut!!!

getix 1

19.06.2013, 20:18

Ce buuun ! ...
ma apuc de treaba sa nu mai nghit in sec.

La Ancuta 1

20.06.2013, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute crocante din mamaliguta