Omleta cu cartofi

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2016 | 1631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 oua
  • 1 cub ceapa
  • 25 gr parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi potrivite ca marime . Spalam cartofii sub jet de apa rece si ii scurgem bine de apa .


Incingem ulei intr-o tigaie si punem cartofii la prajit .Presaram putina sare si cand sunt gata ii scoatem cu ajutorul unei palete intr-un castron. Lasam sa se raceasca .


Separat punem ouale intr-un vas si le batem spuma cu ajutorul unui tel.


Adaugam in vasul cu oua, parmezanul ,cubul de ceapa si piper. Amestecam bine .


Punem amestecul de oua in castronul cu cartofi. Amestecam bine ingredientele intre ele.


Punem din nou o tigaie cu putin ulei la foc iute. Cand uleiul este bine incins,turnam omleta ,acoperim cu un capac si dam la foc potrivit .


Cand este copata pe o parte,cu ajutorul capacului,intoarcem omleta printr-o miscare rapida pe cealalta parte,acoperim din nou cu capac,si lasam la copt .


Cand este gata,scoatem omleta pe o farfurie.


Se serveste calda sau rece,presarata cu busuioc uscat si parmezan .


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Pentru a coace omleta , putem inlocui uleiul cu unt .

2

Acoperind omleta cu un capac ,va face ca omleta sa se umfle si sa devina mai pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Andreea Caroline 1

20.03.2016, 22:58

Rux ... cu mare drag

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 23:20

Andreea Caroline 1

21.03.2016, 23:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu oua