Briose fara oua

de Geanina87 in Prajituri, 20 Apr 2013 | 3351 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe http://www.lauraadamache.ro/ si am zis ca trebuie sa o incerc,mai ales ca nu aveam niciun ou in frigider. Ma bucur ca am incercat-o, pentru ca aceste briose sunt simple,rapide si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 50 g amidon
  • 2 lingurite praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • ciocolata (optional)
  • 30 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose fara oua:

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, amidonul,zaharul,cacaoa,praful de copt si bicarbonatul peste care adaugam laptele si uleiul. Omogenizam bine cu telul sau mixerul si turnam compozitia in formele pentru briose unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina. In mijlocul fiecarei briose se pune cate o bucatica de ciocolata.


Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 20-25 minute. Se lasa la racit apoi se servesc pudrate cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose fara oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ionela2682 1

22.04.2013, 09:41

Ce frumos au crescut!!

Alina26 1

02.05.2013, 00:06

ce bine ti-a iesit!!!

Lau 1

02.05.2013, 10:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane " mic dejun"