Briose glazurate

de MonaMimi in Dulciuri, 5 Mai 2012 | 1164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 125 g unt
  • 100 g zahar
  • 250 ml lapte sau lapte batut
  • 1 ou
  • 150 g fulgi de ciocolata
  • 1 plic praf de copt
  • glazura
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose glazurate:

Batem oul intr-un vas adaugam zaharul untul moale laptele si amestecam bine;


incorporam faina cernuta cu praful de copt in compozitia cu ou apoi adaugam fulgi de ciocolata si amestecam usor.


Punem aluatul in formele de briose (eu am pus fulgi de ciocolata si deasupra brioselor )si punem la cuptorul preincalzit 20-25 minute.


Glazuram briosele cand s-au racit.

 

TIPS-URI

1

foarte bune sunt si cu lapte batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

05.05.2012, 17:59

La multi ani!

diaconta 1

05.05.2012, 22:37

foarte bune
La multi ani Mon

Laly 1

05.05.2012, 23:13

La Mult Ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune