Briose in forma de inima de Valentine`s day

de Madelline in Prajituri, 11 Feb 2014 | 1291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 130 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • Glazura de ciocolata pt. ornat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose in forma de inima de Valentine`s day:

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la o incorporare completa.


Intr-un bol punem untul, si il punem la topit in cuptorul cu microunde, il lasam pentru cateva secunde, pana vedem ca incepe sa se topeasca. Dupa topire il lasam sa ajunga la temperature camerei inainte de a-l incorpora in compozitie. Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute pana isi tripleaza volumul. In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare. Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam usor cu spatula de jos in sus pana se inglobeaza totul.


Compozitia rezultata o impartim in 2 parti egale si o punem 2 castroane separate. Intr-un castron – cu o parte din compozitie – adaugam 2 pliculete de zahar vanilinat si amestecam pana la incorporare. In cea de a doua parte a compozitiei, adaugam esenta de rom si cacaoa si amestecam, pana la omogenizare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose in forma de inima de Valentine`s day" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Madelline 1

11.02.2014, 15:59

<3

Madelline 1

11.02.2014, 16:06

multumesc fetelor :*

Ligia Bxl 1

13.02.2014, 15:18

frumoasa forma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu iaurt si cacao