Briose - mumii de Halloween

de Julie in Prajituri, 28 Oct 2011 | 4212 vizualizari

 

Spooky!

 

INGREDIENTE

  • Briose:
  • 150g unt,
  • 200 g zahar,
  • 100 g ciocolata neagra,
  • 3 linguri lapte,
  • 3 oua,
  • 6 linguri faina.
  • Glazura:
  • 100 g unt,
  • 4 linguri lapte,
  • 2-3 cani zahar pudra,
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose - mumii de Halloween:

Glazura:


Se mixeaza untul cu o cana de zahar pudra, se adauga laptele, esenta si apoi restul de zahar, putin cate putin, pana cand se obtine o compozitie cu consistenta cremoasa.


Briose:


Untul, zaharul, ciocolata maruntita si laptele se pun intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se topesc toate. In compozitia racita, se adauga apoi cele trei galbenusuri si faina. Se amesteca bine. La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma. Se toarna aluatul in formele de briose si se coc in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute.


Briosele se lasa sa se raceasca, apoi se dau forma mumiilor, cu ajutorul glazurii pusa intr-un pos, cu care se fac bandajele si cu drajeuri colorate drept ochi.


Happy Halloween!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose - mumii de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

29.10.2011, 13:38

superbe mumiile tale!!!

jolygina 1

30.10.2011, 09:51

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:39

Ce nebune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata