Briose negre cu ciocolata alba

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Sep 2015 | 732 vizualizari

 

m-am inspirat de la Irina schimband cantitatile si tipul de ciocolata. Gand drag, Irina >:d

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt (la temperatura camerei)
  • 200 gr. zahar pudra
  • 4 oua mari de casa
  • un praf de sare
  • 200 gr. faina proaspat cernuta
  • 5 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri Amaretto
  • 200 gr. ciocolata alba
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose negre cu ciocolata alba:

Pentru inceput taiem cocolata alba bucatele.


Mixam untul cu sarea si zaharul pudra pana obtinem un amestec spumos.


Adaugam 2 linguri de Amaretto,ouale pe rand, apoi pudra de cacao.


Mixam 2-3 minute,apoi incorporam lingura cu lingura si faina proaspat cernuta.


Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Asezam in formle din silicon hartiutele de briose, apoi punem cate o lingura de compozitie.


Asezam in fiecare forma cateva bucatele de ciocolata alba,apoi impartim restul de compozitie in toate formele acoperind ciocolata alba.


La final decoram cu ciocolata ramasa si dam tava la cuptor pentru 25 minute la 180 grade.


Facem testul cu scobitoarea si scoatem briosele din formele de silicon pe un gratar pentru a se raci fara sa se umezeasca hartia.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose negre cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

06.09.2015, 09:33

Gherca Daniela 1

06.09.2015, 11:29

foarte bune!

Gicuta69 1

07.09.2015, 07:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post