Briose negricioase cu cocos si budinca

de Corinuta in Prajituri, 22 Oct 2010 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar praf
  • 150 ml ulei
  • 4 linguri lapte
  • 3 oua
  • 30 g cacao
  • 1 praf de copt
  • 50 g cocos
  • budinca de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose negricioase cu cocos si budinca:

Se amesteca bine intr-un bol toate ingredientele uscate, apoi se adauga ouale, uleiul si laptele si se mixeaza cateva minute. Se pune si cocosul si  se amesteca.

Cu o lingurita se aseaza in fiecare forma aluatul, apoi se pune putina budinca de vanilie si se acopera cu cate o lingurita din aluatul ramas.

Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose negricioase cu cocos si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Corinuta 1

23.10.2010, 18:49

Nadina, esti o scumpa

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 20:01

ce frumusele mai sunt...............

Corinuta 1

24.10.2010, 20:06

Medimultumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "RAFAELLA"