Prajitura cu mere

de stefydeea in Prajituri, 4 Mar 2013 | 4447 vizualizari

 

este o reteta simpla si econimica nu cere nici timp nici foarte mult efort

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1/2 kg biscuiti populari
  • 1l lapte
  • 2 budinci vanilie
  • un cub mic de unt
  • un praf de scortisoara
  • zahar se pune dupa gust in mere
  • frisca sau ciocolata topita pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Merele se dau pe razatoare,eu le dau cu coaja cu tot,si se pun intr-o craticioara.Se calesc cat sa nu mai fie zemoase.


Se pune zahar dupa gust, eu am pust cam 50g, si cand scade bine zeama merelor se dau deoparte.


Intr-o tavita de yenna sau chiar de aluminiu,cam 20*30cm, se pune cubuletul de zahar si se lasa sa topeasca putin pe flacara aragazului Punem un strat de biscuiti si peste el stratul de mere, apoi intr-o craticioara facem budincile dupa cum scrie pe pachetele si se pun peste mere. Se pune urmatorul strat de biscuiti si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

05.03.2013, 11:42

Bine ai venit!

stefydeea 1

05.03.2013, 21:49

Multumesc frumos!

Alina26 1

04.04.2013, 12:27

bine ai venit!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu mere si biscuiti