Briose perfecte.

de goldielocks in Prajituri, 9 Feb 2011 | 10902 vizualizari

 

Punct,pentru ca nu stiu ce as mai putea adauga,sunt atat de bune.Doamne.si daca nu puneti la socoteala cele 20 de min in care stau in cuptor,va spun eu sigur ca se fac fix in 5 min,am cronometrat!Le-am facut intr-o seara,le-am umplut cu cioco care avea in mijloc crema de visine,a doua zi am facut inca un rand,le-am umplut cu visine din complot si cioco cu alune.Planuiesc sa le ingras cu nuci,stafide,finetty,fructe uscate,cocos,crema de branza,coaja de portocala confiata...:)))[deja m-am plictisit de enumerat][si trebuie neaparat sa-mi cumpar forma de muffinsi!!!]Asa,deci prima oara am respectat reteta originala,a doua oara am inlocuit smantana cu lapte batut si zeama dintr-un compot de visine,deci banuiesc ca merg si cu iaurt sau sana,dar nu lapte dulce,nu dulce pentru ca nu vor iesi la fel de pufoase...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 250 gr zahar
  • 200 gr smantana normala(sau iaurt/sana)
  • 2 oua medii
  • 100 ml ulei
  • esente,razatura de citrice etc
  • umplutura la alegere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose perfecte.:

Se amesteca intr-un bol ingredientele umede ,iar in alt bol ingredientele uscate.
Se combina totul,usor,cu grija,cu ajutorul unei linguri si nu mixer.

Daca umpleti briosele cu cioco,tineti-o in prealabil in congelator timp de 30 min.Forma se tapeteaza cu hartiute de muffins,se toarna o lingura din compozitie,la mijloc se pune umplutura,apoi se acopera cu inca o lingura de compozitie.

Se pun in cuptorul incins si se coc timp de 15,poate 20 min.

Lasati-le sa se raceasca inainte de a le servi



Daca ti-a placut reteta noastra "Briose perfecte." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

bioninna 1

14.02.2012, 14:05

Multumesc de reteta goldielocks, este foarte usoara si foarte foarte gustoasa.

Ubulika 1

04.10.2012, 09:47

vreau sa fac zilele astea...sper sa imi iasa

arata super ale tale

Bya Ralu 1

25.11.2012, 21:34

si eu voi face reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata