Briose perfecte.

de goldielocks in Prajituri, 9 Feb 2011 | 7439 vizualizari

 

Punct,pentru ca nu stiu ce as mai putea adauga,sunt atat de bune.Doamne.si daca nu puneti la socoteala cele 20 de min in care stau in cuptor,va spun eu sigur ca se fac fix in 5 min,am cronometrat!Le-am facut intr-o seara,le-am umplut cu cioco care avea in mijloc crema de visine,a doua zi am facut inca un rand,le-am umplut cu visine din complot si cioco cu alune.Planuiesc sa le ingras cu nuci,stafide,finetty,fructe uscate,cocos,crema de branza,coaja de portocala confiata...:)))[deja m-am plictisit de enumerat][si trebuie neaparat sa-mi cumpar forma de muffinsi!!!]Asa,deci prima oara am respectat reteta originala,a doua oara am inlocuit smantana cu lapte batut si zeama dintr-un compot de visine,deci banuiesc ca merg si cu iaurt sau sana,dar nu lapte dulce,nu dulce pentru ca nu vor iesi la fel de pufoase...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 250 gr zahar
  • 200 gr smantana normala(sau iaurt/sana)
  • 2 oua medii
  • 100 ml ulei
  • esente,razatura de citrice etc
  • umplutura la alegere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose perfecte.:

Se amesteca intr-un bol ingredientele umede ,iar in alt bol ingredientele uscate.

Se combina totul,usor,cu grija,cu ajutorul unei linguri si nu mixer.



Daca umpleti briosele cu cioco,tineti-o in prealabil in congelator timp de 30 min.Forma se tapeteaza cu hartiute de muffins,se toarna o lingura din compozitie,la mijloc se pune umplutura,apoi se acopera cu inca o lingura de compozitie.



Se pun in cuptorul incins si se coc timp de 15,poate 20 min.



Lasati-le sa se raceasca inainte de a le servi







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose perfecte." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

bioninna 1

14.02.2012, 14:05

Multumesc de reteta goldielocks, este foarte usoara si foarte foarte gustoasa.

Ubulika 1

04.10.2012, 09:47

vreau sa fac zilele astea...sper sa imi iasa

arata super ale tale

Bya Ralu 1

25.11.2012, 21:34

si eu voi face reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)