Briose pizza

de Julie in Pizza, 26 Ian 2011 | 3244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:  
  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt, 
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:  
  • 300 g sunca (salam sau ce-ti place), 
  • cascaval sau branza,                         
  • masline,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pizza:

Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20minute sa creasca . Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita.


Se taie sunca,branza,maslinele in bucati mici si se amesteca cu ouale batute cu sare si piper. Cu acest amestec se umplu briosele.Deasupra se pun cateva picaturi cu ketchup si se rade cascaval sau branza. Se coc 20-25 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

27.01.2011, 09:02

ce frumoase sunt

-Miti- 1

28.01.2011, 21:35

ti-am incercat si briosele aperitiv si ne-au placut mult,o pun si pe asta la favorite

Panacris 1

07.09.2013, 11:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone