Xmas Pizza

de ionix in Pizza, 28 Dec 2010 | 3910 vizualizari

 

pentru că e făcută de Crăciun :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 50 g unt topit şi răcit
  • 50 ml lapte
  • 50 ml apă
  • făină cât cuprinde
  • 1 ou
  • sare
  • Topping-uri
  • 400 g salam de pui de casă
  • 350 g caşcaval mai moale
  • ketchup
  • sos de ardei iuţi
  • 150 g măsline
  • 2/3 dintr-o cutie cu porumb
  • un ou
  • două cepe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Xmas Pizza:

Preparare blat:

Se amestecă bine toate ingredientele şi se frămână cu puţin ulei până ao un aluat uşor de modelat şi nelipicios.

Asamblare:

Se unge tava cu unt şi se tapetează cu făină.

Se întinde o foaie şi se aşează în tavă.

Se unge cu ketchup, se stropeşte cu puţin sos de ardei iuţi, se rade jumîtate din cantitatea de caşcaval.

Se pune salamul tăiat cubuleţe, măslinele tăiate felii, ceapa julien şi porumbul.

Se rade restul de caşcaval, pe ochiurile mari, şi se pune iar ketchup.

Oul se pune în mijlocul tăvii, ăla a fost pentru soţ.

Se dă la cuptor la foc potrivit până se coace blatul.

Se serveşte atât caldă cât şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Xmas Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mena29 1

30.12.2010, 20:11

An nou fericiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!

nadina73 1

02.01.2011, 19:31

unde e pizza ,hop si eu si la noi saptamanal sant poate si 2 -3 zile cu pizza,ma inebunesc copii Un An Nou Fericit

Lau 1

24.12.2019, 22:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata