Briose pufoase

de Camelya in Mancare copii, 21 Mai 2016 | 1613 vizualizari

 

Delicioase pentru cei mici dar si pentru cei mari :) la micul dejun sau cand ai pofta de ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 240 g faina
  • 3 oua
  • 150 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Pentru inceput trebuie sa topim untul. Mixam untul cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam duopa fiecare pana se incorporeaza perfect in compozitie.


Adaugam o lingura de esenta de vanilie iar apoi incorpora faina. Punem cate 2 linguri si mixam dupa fiecare. Ungem cu un buretel imbibat in ulei formele pentru briose. Eu am folosit fluturi si forma de soare.


Puteti folosi ce forme doriti sau aveti. Umplem formele cu aluat. Eu am pus cam 2 linguri pline de aluat. Preincalzim cuptorul si apoi introducem formele in cuptor pentru 20 de minute la temperatura medie. Le puteti orna dupa placul vostru.


Se servesc ca atare sau cu lapte, crema de vanilie, ciocolata, fructe. Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

24.05.2016, 10:28

Aletta 1

24.05.2016, 12:19

ce fain ti-au iesit

Valclaudia 1

25.05.2016, 06:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briosa germana Buchty (Buchteln)