Chipsuri de casa cu condimente si smantana

de ancutsa in Mancare copii, 9 Aug 2016 | 864 vizualizari

 

Pentru ca deseori chipsurile din magazine contin foarte multa sare, iar unele contin si zahar, m-am gandit sa pregatesc niste chipsuri de casa cu condimente, pentru a le rontai cu placere. Astfel pot controla mai bine cantitatea de sare. Este o reteta simpla si usoara pentru copii si parinti.
 

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari;
  • Condimente: sare, piper, boia dulce, cimbru, oregano;
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de casa cu condimente si smantana:


Se curata si se spala cartofii, se taie in jumatati, apoi se lasa cam o ora in apa rece ca sa iasa amidonul din ei.


Li sa da o forma usor ondulata cu ajutorul unui cutit special sau a razatoarei, o puteti vedea in poza pe cea pe care am folosit-o eu.


Se condimenteaza dupa gust cu mirodeniile care va plac mai mult, se prajesc in ulei incins si se servesc cu smantana.


Pofta Buna!



Timp total: 1h 30min


Portii: 4



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/07/chipsuri-de-casa-cu-condimente-si.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa cu condimente si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ancutsa 1

09.08.2016, 17:29

Va multumesc pentru vizita! Cristina, multumesc pentru sfat!

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 08:49

Rocsi 1

10.08.2016, 21:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor