Pestisori din mamaliga pane

de epurasha2bb in Mancare copii, 27 Aug 2010 | 4358 vizualizari

 

pentru fetitele mele dulci si pt.toti bucatarasii veseli :)

 

INGREDIENTE

  • mamaliga de a doua zi, rece;
  • 1 ou
  • 50 g branza rasa
  • 1 lingura faina

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori din mamaliga pane:

Se taie cu forma de plastic de pestisor din felia de mamaliga rece.Se da apoi prin oul batut si amestecat cu faina si branza rasa.Se prajeste apoi in ulei incins sau daca vreti puteti sa le puneti in cuptor pe hartie de copt.


Se rumenesc pe ambele parti.


Se servesc caldute sau reci.

 

TIPS-URI

1

puteti face si cu branza in mijloc si invelita in mamaliga si apoi dat prin ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori din mamaliga pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

13.10.2010, 11:54

artizanali pestisorii tai , super

epurasha2bb 1

14.10.2010, 15:25

multumesc fetelor!

crezygeo 1

29.11.2010, 14:07

felicitari f interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza