Briose pufoase cu Nutella

de MagdaMag in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 8079 vizualizari

 

Un desert usor,care se pastreaza mai multe zile. Compozitia de mai jos ajunge pentru 12 briose.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri de lapte
  • 50 ml ulei
  • un praf de copt
  • jumatate sticluta esenta de rom/vanilie (la alegere)
  • 80 g zahar tos
  • un pliculet zahar vanilat
  • tava de briose
  • hartie pergament pentru briose
  • un borcan Nutella
  • o lingurita mica de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu Nutella:

Luati mixerul,bateti ouale,apoi adaugati iaurtul si uleiul.Dupa ce terminati,adaugati zaharul tos si vanilat,sarea,praful de copt si putin cate putin faina.Mixati bine,iar apoi adaugati laptele si esenta.


Pregatiti cuptorul si lasati-l sa se incalzeasca.Luati tava de briose,puneti hartia pergament in fiecare forma,le umpleti cu compozitie pana la jumatatea formei,apoi puneti cate o lingurita de ciocolata,iar la sfarsit acoperiti din nou cu compozitie (aveti grija sa nu dea pe afara).


Le-am lasat 30 de minute la foc potrivit sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MagdaMag 1

13.06.2012, 19:47

Ups,am uitat..@prietenulspion - 2 sau 3 oua,eu de obicei pun 3...iar la grade,nu ma pricep sa-ti spun,pentru ca nu am cuptor cu grade

andreea_angelo 1

20.11.2012, 21:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA