Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

de danielaR in Prajituri, 6 Sep 2013 | 2818 vizualizari

 

din acelasi aluat poti face si briose si pandispan.ies aerate si pufoase..delicioase

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
  • frisca pt ornat si ciocolata rasa sau cipsuri de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan:

Separam albusurile de galbenusuri


Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul dar si zaharul vanilat


Separat batem galbenusurile cu ulei si punem aceasta compozitie peste compozitia cu albusuri.


Adaugam faina si praful de copt.


Punem in forme de briose 3/4 de compozitie. Deasupra punem visine cate dorim dupa preferinta


Dam la cuptor pt 20 minute la 180 grade


Cand sunt gata punem peste ele un mot de frisca si ciocolata rasa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

AnyCostescu 1

06.09.2013, 18:56

bune briosele

Rocsi 1

07.09.2013, 18:44

Ce bune langa un ceai acum

Cris2711 1

08.09.2013, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Spritati