Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

de danielaR in Prajituri, 6 Sep 2013 | 2948 vizualizari

 

din acelasi aluat poti face si briose si pandispan.ies aerate si pufoase..delicioase

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
  • frisca pt ornat si ciocolata rasa sau cipsuri de ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan:

Separam albusurile de galbenusuri


Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul dar si zaharul vanilat


Separat batem galbenusurile cu ulei si punem aceasta compozitie peste compozitia cu albusuri.


Adaugam faina si praful de copt.


Punem in forme de briose 3/4 de compozitie. Deasupra punem visine cate dorim dupa preferinta


Dam la cuptor pt 20 minute la 180 grade


Cand sunt gata punem peste ele un mot de frisca si ciocolata rasa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

AnyCostescu 1

06.09.2013, 18:56

bune briosele

Rocsi 1

07.09.2013, 18:44

Ce bune langa un ceai acum

Cris2711 1

08.09.2013, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo