Broccoli si conopida la cuptor

de angyb in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 5149 vizualizari

 

Zilele trecute am vazut la Mihaela 63 reteta ei si cum sunt o pofticioasa la munca.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec 300g brocoli ,conopida si morcovi
  • 2 crenvusti
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 oua
  • 50ml lapte
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de parmezan ras
  • 2 linguri de pesmet
  • ulei pt.uns tava
  • 200g mozzarella
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida la cuptor:

Amestecul de broccoli, conopida si morcovi se oparesc in apa fierbinte aproximativ 5 min.

Crenvustii se taie cubulete si se prajesc un pic in ulei fierbinte.

Ardeiul se taie marunt.

Bateti spuma ouale adaugati laptele ,faina,parmezanul si un pic de sare.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se pune amestecul de brocoli,conopida si morcovi :Se adauga jumatate din compozitia de ou. Se presara deasupra ardeiul si crenvusti dupa care se toarna restul de cantitate de ou.

Se da la cuptor 20 de minute dupa care se presara deasupra mozzarella taiata marunt .Se mai lasa la cuptor aproximativ 10-15 min.

 

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Maria68 1

16.06.2012, 18:09

Tare buna!!

Sim0na 1

16.06.2012, 21:40

Tare bine arata si variata ta!

angyb 1

17.06.2012, 12:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Broccoli la cuptor