Varza a la Cluj-vegetariana

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2010 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza cruda
  • zeama de la o lamaie
  • 100 gr soia granule
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 lg pasta de ardei
  • telina
  • o cana de orez
  • sare
  • cimbru
  • 300 ml smantana
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj-vegetariana:

Varza am tocat-o si am calit-o impreuna cu o cana de apa,sare si zeama de la lamaie si cimbru.


Orezul l-am fiert cu sare si putin ulei

Soia,impreuna cu ceapa tocata,morcovul si telina razuita,delikat si pasta de ardei le-am calit(intr-o cana de apa).


Asamblarea:

Am uns o tava cu ulei,am adaugat un strat de varza

un strat de smantana, un strat de orez

un strat de smantana si apoi un strat de soia

si tot asa pana am terminat compozitiile..ultimul strat sa fie smantana..se tapeaza tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o ora la foc potrivit


Concluzie:e super buna..mmm

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj-vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:51

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:32

PASTE FERICIT!

Panacris 1

03.09.2014, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si spanac