Broscuta vesela

de ianculubita in Mancare copii, 17 Mar 2013 | 8376 vizualizari

 

Dragele mele care aveti copii;probabil ati auzit de revista de bucate pentru cei mici care se numeste PAP TOT;ei bine am cumparat-o si eu si am inceput sa exersez pentru la vara cand vor veni fetele;
Am inceput cu aceasta reteta super usoara si super gustoasa dar eu nu am fost prea atenta si cineva a mancat carapacea testoasei...!!!;nu nu a fost asa,eu am folosit un castron mai mare decat ar fi trebuit si nu mi-a iesit cum trebuie.
Incercati si voi pentru copii

 

INGREDIENTE

Blat

  • 3oua
  • 80g zahar pudra
  • 1zahar vanilat
  • 100g faina
  • 70g gem(merge mai mult)

Umplutura

  • 250ml frisca lichida
  • 250g branza de vaci
  • 150g zahar pudra
  • vanilie
  • 50g gem

Decor

  • martipan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broscuta vesela:

Batem albusurile spuma tare cu zaharul pudra si vanilia,adaugam galbenusurile treptat si la final faina cernuta amestecand usor de jos in sus;

intindem aluatul in tava de la aragaz cu hartie si o lasam la cuptor 8-10min;

rasturnam blatul pe un prosop umed,desprindem hartia,ungem cu gem,rulam strans,o dam la rece apoi o taiem felii egale.

Pentru crema,amestecam branza cu zahar pudra,vanilie si gem iar la final incorporam frisca batuta.

Imbracam un castron cu folie alimentara,apoi il capitonam cu felii de rulada atat fundul cat si peretii;

punem compozitia de branza,acoperim cu felii de rulada si folia apoi dam la frigider cel putin 4h.

Rasturnam castronul,desprindem folia si facem din martipan capul,picioarele broscutei si le fixam de corp.

TIPS-URI

1

din ingredientele pentru crema rezulta prea multa,o folositi ce va ramane doar daca faceti 2broscute

Daca ti-a placut reteta noastra "Broscuta vesela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Patricia Iordache 1

18.03.2013, 23:15

O voi incerca si eu Arata minunat!

diana_k 1

21.03.2013, 10:36

tare simpatica broscuta!

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 18:05

suuuperba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu mere caramelizate