Brownie Cheesecake

de angyb in Prajituri, 12 Iun 2012 | 12995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema de branza:
  • 250 g ricotta
  • 250 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de faina
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • Pt.brownie:
  • 300 g ciocolata
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 6 oua
  • 1 varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Cheesecake:

Crema de branza:


Intr-un bol punem toate ingredientele pt.crema de branza si mixam bine pana cand se omogenizeaza compozitia si dam la rece pana cand pregatim aluatul pt.brownie.


Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si le lasam sa se raceasca. Separat mixam ouale cu zahar pana cand devin spuma dupa care adaugam ciocolata topita. Incorporam faina amestecata cu praf de copt si un varf de sare si amestecam bine. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra cu o lingura punem gramajoare din crema de branza. Cu o furculita tragem usor de bulgarasi de branza sa se amestece putin cu aluatul de ciocolata.


Dam la cuptor preincalzit pana cand trece testul cu scobitoarea.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 22:03

Foarte fina; la fav

babi5 1

23.11.2013, 12:11

reisnaor_2006 1

12.03.2015, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa