Brownie Cheesecake

de angyb in Prajituri, 12 Iun 2012 | 13349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema de branza:
  • 250 g ricotta
  • 250 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de faina
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • Pt.brownie:
  • 300 g ciocolata
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 6 oua
  • 1 varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Cheesecake:

Crema de branza:


Intr-un bol punem toate ingredientele pt.crema de branza si mixam bine pana cand se omogenizeaza compozitia si dam la rece pana cand pregatim aluatul pt.brownie.


Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si le lasam sa se raceasca. Separat mixam ouale cu zahar pana cand devin spuma dupa care adaugam ciocolata topita. Incorporam faina amestecata cu praf de copt si un varf de sare si amestecam bine. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra cu o lingura punem gramajoare din crema de branza. Cu o furculita tragem usor de bulgarasi de branza sa se amestece putin cu aluatul de ciocolata.


Dam la cuptor preincalzit pana cand trece testul cu scobitoarea.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 22:03

Foarte fina; la fav

babi5 1

23.11.2013, 12:11

reisnaor_2006 1

12.03.2015, 14:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa pufoasa